Web Design sau Creare Site


iunie 27, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Search Engine Optimization


Creare Site Web

Web Design sau Creare Site Web
La intrebarea „cat costa un site ?”,  putem raspunde : ” atat cat o pereche de pantofi !”. Depinzand de modelul ales , pretul diferta. Acelasi lucru este valabil si la noi. Trebuie doar sa stiti ce cautati , ca sa puteti afla cat costa?
Cand vrem sa ne facem un site trebuie sa stim ce trebuie ca el sa stie sa faca pentru a stii ce sa-i ceri celui care-l face fara a mai exista urme de indoiala.

Toate firmele îti explica in TOT felul de termeni tehnici, ce pot sa realizeze ei, totul de utima generatie, de parca tu stii acest domeniu si ai ajuns la ei ca sa ceri o parere la o cafea.

Din acesta cauza am decis sa scriem in acest site pe limba celor care nu cunosc aceasta bransa! Astfel, cel mai simplu mod de a afla ce fel de site iti trebuie este sa citesti aici despre ce optiuni ai.
Creare site web, web design, realizare site web, toate înseamna acelasi lucru sau duc in acelasi loc acela de a avea un site.
Un site se poate face in mai multe limbaje : html, php, java, flash si/sau pe mai multe platforme: Joomla, WordPress, Flash, Html Basic.
O sa explic pentru ce este bun fiecare ca sa stiti exact ce alegeti pentru nevoile dvs.

WordPress este de departe cea mai buna platforma pentru site-uri complexe gen magazin online, dating, matrimoniale, anunturi, socializare, acesta vine cu un panou de administrare complex unde se pot introduce date de orice persoana, care cu doar putina scolarizare poate sa mentina informatia la zi!
Tot aici putem spune ca este platforma care are o optimizare seo care ajuta foarte mult programatorul pentru a realiza un site prietenos seo!

Creare site web pe Joomla, Drupal,  platforma ideala pentru siteuri gen blog sau siteuri unde utilizatorul final doreste sa intervina asupra continutului fara a avea cunostinte specifice pentru web design.
Acesta are o interfata unde detinatorul introduce datele care doreste sa le aiba pe site, astfel informatia ajunge foarte repede la client si vizitator nemaifiind nevoie sa apelati la serviciile noastre.

Flash este din punctul nostru de vedere cea mai proasta platforma si limbaj de a crea un site sau pagina web. Orice modificare trebuie facuta de un specialist in Flash, optimizarea lui pentru Google este aproape imposibila si nu o data am auzit ca nu este vizibil pe orice computer.

HTML basic este platforma petru siteuri de prezentare unde modificariile sunt absolut rare iar interactivitatea cu potentialii clienti nu este necesara.

Sfatul nostru este sa optati pentru Creare site web pe Joomla sau WordPress fiind cele mai moderne si mai stabile platforme de web design la acesta ora.
Acestea au update-uri complet gratuite la 2-3 saptamani care contin mereu sisteme importante de siguranta dar si imbunatatiri de functionare la nivel global.
Asta in comparatie cu un site PHP simplu facut pe cod sursa unde numai cel care a a facut codul stie sa-l modifice!!

PRchecker.info