Promovare Site Web


iunie 26, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Search Engine Optimization


Promovare Site Web

Promovare Site Web. Un site trebuie sa aiba cat mai multe legaturi (backlinks) cu alte site-uri de acelasi gen dar si siteuri cu relevanta mare cum sunt directoare web.
Directoarele daca sunt bine facute insrierile (exista un patern de reusita) sunt foarte bune dar sigur ca nu rezolva totul.

Promovare site web este o parte a SEO foarte importanta. Cum functioneaza? Cand mai multe persoane vorbesc despre alta persoana aceasta persoana este cunoscuta. Cand zeci de persoane vorbesc despre o persoana acea persoana este vedeta. Cand toata lumea vorbeste despre o persoana acea persoana este virala. Asa este si online, daca site-ul tau este legat de foarte multe siteuri cu legaturi tip backlink atunci el devine mai important decât celelalte siteuri care au un continut asemanator.
Astfel ajunge un star, respectiv in primi zece din prima pagina o vedeta!

In cazul in care nimeni nu vorbeste despre tine nu vei ajunge niciodata in prima pagina. Acesta este unul dintre raspunsurile la întrebarea de ce un site este pe prima pagina si altul nu!

Valabila cand vorbim de cuvinte cheie care au concurenta, cand vorbim de cele cu concurenta 0 sau 0,5 atunci situatia este alta mult mai simpla.
Daca vrei sa te optimizezi pentru „set lenjerie pat 2 ceraceafuri si 4 fete de perna” nu este tocmai greu un pic de on page seo si vreo cateva link-uri si bum ti-a iesit, doar ca este o problema, cautarile pe aceasta fraza sunt sub 5 pe luna! Mai exact absolut nimic!

Facem Promovare site din motive economice, vrem sa vindem mai mult dar pentru asta avem nevoie de expunere, unde, oriunde, pe orice site, in orice colt de net daca reusim sa fim acolo cu adresa noastra de site atunci vom avea succes, totul este sa ne facem nu cunoscuti prin orice metoda, pentru ca in afaceri „scopul scuza mijloacele”