Optimizare SEO Bucuresti 2017


iulie 1, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Search Engine Optimization


Optimizare SEO Bucuresti 2017

Optimizare SEO Bucuresti 2017. Sunt zeci de criterii pe care un site trebuie sa le îndeplineasca pentru a fii pe prima pozitie sau in prima pagina Google. Cu cat îndeplineste mai multe dintre ele cu atât sansele sunt mai mari.
Asta este in principiu formula… Unele sunt foarte importante alte mai putin. Unele sunt usor realizabile altele aproape imposibile.
Noi le stim bine de tot pe cele mai importante si suntem dispusi sa le aratam si viitorilor nostri clenti:

SEO Romania 2017
SEO Romania 2017

Totul pleaca de la domeniul ales si constructia site-ului atat in interior cat si in exterior.
Au fost vremuri unde numai daca domeniul ales avea in componenta sau cuvinte cheie dorite erau sanse  foarte bune sa fie pozitionat chiar pe primul loc.
Insa au trecut si alcele vremuri, acum apropare ca nu mai conteaza numele domeniului ci sa stim sa punem pe el si pe net despre el cele mai bune lucruri.

Web design -ul este foarte importanta, noi recomandam Joomla sau WordPress ca platforme, acestea fiind foarte SEO friendly, adica prietenoase cu motoarele de cautare.
De retinut ca  motoarele de cautare precum Google, Bing, Yahoo cauta doar fisiere text (html), adica unde scrisul se afla la vedere. Google nu citeste poze, imagini in miscare sau alte lucruri de genul acesta. Deci un site facut in flash care este in fapt o arhiva si o sa fie foarte greu sau imposibil de optimizat. Atentie la platforma aleasa!
Garantarea pozitiei pe Google sau mai corect spus la cautarile efectuate pe Google este deja o magie dat fiind faptul ca algorithmul Goolge este foarte complex si complet secret precum formula Coca Cola!
Mai exact incercam sa pozitionam site -ul cat mai sus pentru ca daca facem prea multe valuri intr-un timp scurt riscam sa fim afectati si de vreun „panda” sistemul de aparare Google.
Putem spune tot ce vom face dar sa spunem ca o sa fie exact pe o anumita pozitie este din ce in ce mai greu, ma refer aici la nise cu concurenta puternica, este greu, nu imposibil dar destul de greu si resurse financiare foarte mari consumate!
Pe nisele noi sau fara foarte multa aglomeratie se pot face chiar si minuni in cateva zile de asta recomandam mereu un Audit ininte de toate!

Mereu cand vorbim de Optimizare SEO Bucuresti 2017 vorbim numai de Google  insa spunem noi ca nu trebuie sa fie singurul de urmarit, mai exista Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Yahoo, Bing care adevarat ca sunt mai slabe de cat Google insa impreuna cred ca fac aproape la fel! Pentru ca importante sunt conversiile pana la urma, cat vand, public tinta nu vizitatori fara ganduri de a cumpara!
Daca ai vad nu inseamana ca si vinzi obligatoriu, showroom Ferrari la iesirea din Mertrou! Trafic este suficient, dar vanzari?
Din acesta cauza povestea cu SEO a ajuns sa nu mai fie cum a fost o data, la baza ea este defapt search engine optimization si nu Google Optimization  deci o adresabilitate mai mare!

Noi recomandam sisteme de optimizare, sa le numim SEM „search engine marketing” care sa ne aduca vizibil cat mai multi clienti finali care cumpara de la noi si care devin clienti fideli odata ce au vazut calitatea produselor noastre! Acum daca nu vinzi marfa buna trebuie sa dai banii inapoi in maxim 30 de zile, deci chiar nu mai are rost sa vindem ce nu trebuie si cui nu trebuie.
O sa termin cu o poveste auzita de la managerul pe Romania al unuia dintre cele mai mari lanturi de magazine de haine si incaltaminte din lume: am intrebat stand de vorba la o cafea cum de reusesc sa faca reduceri atat de mari in ultima perioada de sale iar raspunsul a fost ” acele preduse si-au atins marja prognozata de vanzari si profit in primele 3 saptamani de la aparitie, depozitarea lor ar costa mult mai mult decat le-am vinde cu 5 ron/buc.!” si a doua a fost cum de ofera atat de repede banii inapoi unui client care doreste retur, raspunsul a fost unul la care ma gandesc de foarte multe ori „pierd mult mai multi bani si clienti daca eu ma cert cu el sau daca incerc sa-i explic ca nu are dreptate decat sa-i returnez rapid banii!”

Sutem in secolul vitezei si trebuie sa lucram ca atare, sa vedem excat lucrurile importante pentru afacerea noasta!