Audit SEO Romania


iunie 27, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Search Engine Optimization


Audit SEO Romania

Audit SEO Romania afli totul despre site-ul tau sau de ce nu al concurentei!
Util pentru cei ce detin un site si vor sa stie situatia acestuia din punct de vedere al SEO. Mai exact este o analiza complexa a cuvintelor cheie pentru nisa pe care activeaza site-ul, situatia optimizarii seo in pagina dar si in internet, cate link-uri are si de unde, ce valoare au, ne ajuta sau ne trag in jos, cate este de grea sau usoara competitia pe cuvintele cheie si multe alte date foarte folositoare pentru a intelege exact pozitia siteului dvs.

Sigur multi dintre dvs. ati cheltuit foarte multi bani pe site-uri si SEO dar fara rezultate  extraordinare desi bani s-au cheltuit nu stiti macar exact unde stati, acum puteti sa stiti exact ce s-a facut si daca este suficient si este vorba numai de timp pentru a fi indexate.
Daca un web design poate fi verificat usor cu ochiul liber un audit seo este mult mai complex fiind vorba de cifre exacte care odata interpretate de cine trebuie se stie exact ce trebuie facut, precum sunt la noi analizele medicale care ne spun cat de sanatosi suntem.

Poti afla prin Audit SEO Romania informatii cruciale de exemplu ale unui site concurent care este pozitionat peste tine si vrei sa stii cum a facut de a ajuns asa de sus!?
Informatia asta poate sa faca diferenta dintre o afacere reusita si una pierduta, deci valorea acestei analize este una intradevar foarte mare!
Iar cei dintre dvs. care ati dat pana acum o „caruta” de bani pe vreun site si nici macar nu suna 2-3 clienti de pe el realizati ca ceva nu s-a facut asa cum s-a spus insa cum puteti dvs. sa dovediti acest lucru doar cu un Audit SEO, chiar daca de multe ori recuperarea banilor nu mai este posibila cel putin nu veti mai gresi data viitoare!

Siteul a devenit cea mai importanta poarta catre potentiali clienti, orice om stie ca trebuie sa caute pe internet daca are nevoie de ceva, ce? orice, de la pantofi la apa minerala sau electronice, absolut orice este acum la indemana noastra cu cateva click-uri, tot ce insemnau magazine cu vad s-au vazut batute de magazinele online, astfel nu mai este de gluma de loc, siteul tau trebuie sa fie in frunte altfel se pierd bani multi!