Skip to content

Creare Site

Creare site, web design, pagini web, toate înseamnă acelaşi lucru sau duc in acelaşi loc acela de a avea un site.
Un site se poate crea in mai multe limbaje : html, php, java, flash si/sau pe mai multe platforme: Joomla, WordPress, Flash, Html Basic.
O sa explic pentru ce este bun fiecare ca sa ştiţi exact ce alegeţi pentru nevoile dvs.

Joomla este de departe cea mai bună platforma pentru site-uri complexe gen magazin online, dating, matrimoniale, anunturi, socializare, acesta vine cu un panou de administrare complex unde se pot introduce date de orice persoană.

WordPress este platforma ideală pentru siteuri gen blog sau siteuri unde utilizatorul final doreşte sa intervină asupra conţinutului fără a avea cunoştinţe specifice pentru web design.
Acesta are o interfaţă unde deţinătorul introduce datele care doreşte sa le aibă pe site, astfel informaţia ajunge foarte repede la client si vizitator nemaifiind nevoie sa apelaţi la serviciile noastre.

Flash este din punctul nostru de vedere cea mai proastă platforma si limbaj de a crea un site sau pagină web. Orice modificare trebuie facuta de un specialist in Flash, optimizarea lui pentru Google este aproape imposibilă si nu o data am auzit ca nu este vizibil pe orice computer.

HTML basic este platforma petru siteuri de prezentare unde modificăriile sunt absolut rare iar interactivitatea cu potenţialii clienti nu este necesară.

Sfatul nostru este sa optati pentru Joomla sau WordPress fiind cele mai moderne si mai stabile.

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.