Skip to content

Optimizare Site

Optimizare site trebuie făcută oricărui site dacă dorim ca acesta sa ajungă pe prima pagină Google.
Prima data se începe cu informaţiile META, adică titlul paginilor, descrierea a ce conţin, cuvintele cheie si alte date pentru motoarele de căutare.
Conţinutul siteu-ului este foarte important respectiv trebuie sa avem scris exact ce vindem cu cat mai multe detalii dar si câteva poze. Scris fără poze merge, dar poze fără scris nu!
Conţinutul trebuie sa fie in strânsă legatura cu titlul paginii, descrierea si cuvintele cheie din META, orice nepotrivire duce la penalizarea site-ului.
Totodată, textul trebuie sa fie original, copierea lui din altă sursă duce la Asa numitul conţinut duplicitar si aduce după sine penalizarea site-ului.
Aşadar înainte de orice trebuie sa ne ocupăm de Optimizare site sau Optimizare SEO pentru a avea rezultatele scontate.
Dacă veţi Citi cu atenţie articolele din acest site veţi înţelege de ce nu toţi reuşesc in acestă problemă legată de prima pagină.
Orice greşeală sau începerea in mod eronat duce la banarea site-ului si greu mai puteţi rezolva ceva, astfel ca decât sa faceţi ceva prost mai Bine nu mai faceţi!

 

 

Optimizare seo Google faci atunci cand vrei sa vinzi mai mult.

Este ceva la moda, toata lumea vrea, multi ofera, dar daca întrebi mai exact despre ce este vorba ….aaa, încep bâlbâielile si texte din care nu întelegeti nimic. Pe scurt, cam asa stau lucrurile “Search Engine Optimization” SEO,tradus însemna optimizare pentru motoare de cautare, este de fapt marketing online, adica, daca facem marketing pentru produsele care le vindem sau servicii atunci de ce nu am face si pentru site, de unde de multe ori ne parvin foarte multi clienti interesati exact de cea ce oferim noi. Acest SEO a aparut prin anii 90, odata cu aparitia primelor site-uri, si care in fapt este totalitatea tehnicilor prin care un site web este propulsat pe primele pozitii in lista de rezultate ale motoarelor de cautare pentru diverse cuvinte cheie.

ândesc motoarele de cautare gen Google, care este felul in care aleg ce site sa fie pe prima pagina si ce site sa fie pe pagina 10!?
Este vorba despre algoritmi creati de catre motoarele de cautare pentru indexarea paginilor web, totul este automat. Deci primul pas este crearea unui site cu algoritmi Search Engine Friendly “Prietenos Motoarelor de Cautare” acest lucru are o pondere in pozitionarea unui site pe primele pagini ale motoarelor de cautare de 80%, deci este aproape imposibil de promovat un site prost facut!

Optimizare seo gratis
Va oferim analiza gratuita a site-ului dvs. pentru stii exact unde se afla si daca ai nevoie de optimizare SEO.
Optimizare site se poate face si de carte dvs urmând urm?toarea secrete SEO gratuite:
-înscrierea in directoare web
-publicarea de anunturi cu ofertele cele mai bune
-postarea pe blogurile cu aceiasi nisa ca a domeniului tau
Acesta optimizare web gratuita îti va aduce cu siguranta o pozitionare foarte buna.
Daca nu ai timp sa-ti faci singur optimzarea site -ului atunci vino la noi si iti garantam pozitia pe prima pagina Google!

Foloseste Twitter inteligent pentru promovare web.

Punctele forte la Twitter sunt ca este un serviciu de mesagerie , mesajele sunt scurte, iar serviciul este usor de folosit.
Twitter este, de fapt mai uşor de folosit decât mai multi clienti de mesagerie instant, şi nu necesită chiar o instala pe un computer.
Cu Retweet, care trimite un tweet-i cui place sau aprobă de pe lista de adepţi. Retweets poate crea o mulţime de trafic Twitter, şi formează o mare parte din capacitatea site-ului de a promova conţinutul viral. Dacă un retweet adună suficient, se poate ajunge întregul Web într-un minut sau chiar mai putin.

Produsul sau serviciul oferit de firma ta.

Nu este nici un secret faptul că clienţii mulţumiţi pot să vă aducă mai multe vânzări, în timp ce clientii nemultumiti pot sa va reduca vânzările. Oamenii care sunt puternic multumiti despre un serviciu primit sau au cumparat sunt susceptibili de a spune altora despre experienţa lor. Înainte de internet, acest efect a fost limitat la vorba din gura in gura Insa acum vorba circula cu viteza luminii prin fibra optica pe internet de mare viteza la care avem acces din ce in ce mai multi. Asadar produsul tau excelent este prezent pe net!?

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.