Skip to content

August 27, 2011

Optimizare site pentru Google

Motorul de cautare Google detine in Romania peste 90% din cota de piata, mai exact peste 90% din romani cauta cele necesare cu Google! De la telefoane mobile la mancare sau de la bijuterii online la balustrade din inox, tot ce au nevoie gasesc cu ajutorul lui Google!
Optimizare site pentru Google este o necesitate daca vrem ca site-ul nostru sa aduca clienti si bani, astfel fiind un instrument foarte important intr-o afacere iar in perioada de criza chiar a scapat multe firme de la Faliment!
Daca un site este pe pagina 3, 7 sau 10 acesta nu aduce nici un client datorita faptului ca multi care vand sau ofera servicii la fel ca dvs. au optimizare pentru site-ul lor fiind pe prima pagina cand cautatorul pe Google cauta respectivele produse sau servicii. Daca gaseste pe prima pagina ce doreste, de ce crezi ca o sa mai caute si pe alte pagini?! Exact ca pe o strada din centrul Bucurestiului unde te duci sa-ti faci cumparaturi si gasesti in primele zece magazine marfurile de care ai nevoie, te mai duci oare si la celelelate magazine, nici vorba, cumperi cat de repede poti ce ai nevoie si pleci. La fel se intampla si pe Google sau mai bine spus pe internet! Doar 2% cauta mai departe de pagina 1 !
Oferta ta este cea mai buna, serviciile tale sunt de cea mai buna calitate, absolut degeaba toate acestea daca nu esti acolo unde cauta toata lumea adica pe prima pagina Google.

Read more from Optimizare Site

Comments are closed.