Skip to content

July 20, 2011

Ce Inseamna Seo, Optimizare Site si Promovare Site

Servicii Seo Romania BucurestiDesii ati auzit mereu ca sunt acelasi lucru, de fapt nu este asa!
Seo Bucuresti Romania se refera la totalitatea actiunilor efectuate pentru o pozitionare cat mai buna in rezulatatele motoarelor de cautare mai exact pe prima pagina mai exact google.ro
Optimizare Site este modul in care site-ul tau este sau nu optimizat pentru motoarele de cautare.
Promovare Site sau Promovare Web se refera la promovarea site-ului tau pe intreg internetul prin banere, backlink-uri sau alte metode de promovare
Asadar Seo cuprinde atat Optimizare Site  cat si Promovare site. O sa explic in continuare detalitat fiecare in parte pentru a stii ce vrei sa faci pentru siteul tau. Asta pentru ca nu odata a avut clienti care au venit la noi total dezamagiti de asa numiti experti in SEO care de fapt stiu doar Web Design!
Sunt domenii care au o concurenta foarte mica, cel putin momentan, pentru aceste domenii de activitate o optimizare este suficienta fiind mult mai ieftina decat un proces intreg de SEO.
Pentru domenile care au o concurenta medie sau mare SEO este absolut necesar pentru a avea site-ul pe prima pagina si a culege clientii sau potentiali clienti de pe internet.
Important este faptul ca se poate afla imediat daca domeniul dvs. de activitate are o concurenta mica, medie sau mare. Deci mergem la sigur si alegem exact solutia de care aveti nevoie!

Noi am plecat mereu de la ideea ca daca dvs. va merge afacerea pe internet atunci si noua ne merge afacerea!

Comments are closed.